Події

У Житомирській області та Києві правоохоронці вилучили незаконно виготовлені тютюнові вироби та майже 3,5 тонни алкоголю

9 January 2019, 19:37

Прокуратурою Житомирської області спільно із податківцями виявлено та вилучено на території двох областей незаконно виготовлені тютюнові вироби та майже 3,5 тонни алкоголю.

Про це 9 січня інформує прокуратура Житомирської області.

«Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів із недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконного збуту. У середу, 9 січня 2019 року, прокуратурою області спільно із податковою міліцією області у місті Коростені та Овручі, а також Києві проведено низку санкціонованих обшуків у складських приміщеннях, де зберігалися незаконно виготовлені алкогольні напої та тютюнові вироби. Під час обшуків виявлено та вилучено майже 3,5 тонни спиртовмісної продукції, а також тютюнові вироби без марок акцизного збору. Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товари», - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей) КК України проводить податкова міліція області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області податкова міліція разом з прокуратурою викрили і зупинили незаконну діяльність місцевих жителів з продажу отруйних підакцизних товарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура тютюн алкоголь  
Матеріали по темі