Влада

Передплата комунальних закладів Житомирської облради: спеціалізовані видання, місцеві газети та журнал російського МОЗ

10 January 2019, 12:46

Наприкінці 2018 року в системі ProZorro традиційно з’явилися оголошення про передплату періодичних видань на наступний рік.

Житомир.info вибрав закупівлі передплатних послуг, які проводили комунальні заклади та установи Житомирської обласної ради.

Комунальний заклад «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради збирався витратити на передплату періодики на І півріччя 2019 року 22 тис. 500 грн, але в результаті конкуренції на торгах заплатить 19 тис. 942,1 грн.

Закупівля була розбита на чотири лоти. За 8 тис. 393 грн заклад передплатив на шість місяців сім журналів.

За річну передплату на «Журнал заступника головного лікаря», який виходить раз на два місяці, заплатили 1 тис. 190,20 грн; а річна передплата чотирьох спеціалізованих журналів для бухгалтерів та кадровиків («Новий бюджетний облік», «Зарплата та кадрова справа», «Бухгалтерія-бюджет», «Медична бухгалтерія») обійшлася в 6 тис. 833,80 грн.

Четвертий лот був на шість журналів і газету «Урядовий кур’єр» і лише цей лот виграла «Укрпошта», запропонувавши ціну за доставку 3 тис. 525,10 грн.

Комунальний заклад вищої освіти «Житомирський базовий фармацевтичний коледж» Житомирської обласної ради на шість місяців передплатив 11 журналів та шість найменувань газет, серед яких місцевий тижневик «Ехо» (2 примірники). Вся піврічна передплата обійшлася в 7 тис. 660 грн.

Комунальна установа «Радомишльський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради заплатить «Укрпошті» 13 тис. 479,26 грн за доставку восьми найменувань періодичних видань впродовж 2019 року. В інтернаті передплачують по 11 комплектів обласної газети «Житомирщина» та місцевої райгазети «Зоря Полісся» й 10 примірників «Сімейної газети», в описі якої зазначено, що це «Корисна газета для всієї родини. Кожен на її сторінках може знайти для себе необхідну інформацію. Цікаві життєві історії, рецепти здоров’я та довголіття, поради лікарів, цілителів. Консультації юристів, психологів. Досвідчені городники діляться своїми порадами, господині смачними економними рецептами, рукодільниці своїми секретами. Корисна інформація для чоловіків, пенсіонерів, рубрика знайомств».

Вищий комунальний навчальний заклад «Коростишівськиий педагогічний коледж імені І.Я.Франка» Житомирської обласної ради передплатив 20 видань на 6 місяців, а журнал «Баланс-Бюджет» - на рік. За доставку періодики «Укрпошта» отримає 7 тис. 905,32 грн. Серед передплачених видань є по одному примірнику газети «Житомирщина» та місцевого видання «Коростишівська газета».

par-kor

Комунальна установа «Житомирське обласне стоматологічне медичне об'єднання» Житомирської обласної ради передплатило на 2019 рік лише спеціалізовані видання, за доставку яких заплатить 12 тис. 811,82 грн.

Комунальний вищий навчальний заклад «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради передплатив 49 комплектів періодики за 41 тис. 520,24 грн. 46 видання передплачені на 12 місяців і три – на півроку. Зокрема, на шість місяців медінститут передплатив журнал «Медицинская сестра», серед засновників якого – Міністерство охорони здоров’я Російської Федерації.

med1

med2

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 7 грудня 2018 року депутат від фракції ВО «Свобода» Геннадій Махорін заявив, що через мережу «Укрпошта» розповсюджується антиукраїнська газета.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: передплата облрада газета журнал ЗМІ Укрпошта  
Матеріали по темі