Влада

​У Житомирі конкурсна комісія рекомендувала на посади директорів чотирьох медзакладів

10 January 2019, 15:09

У Житомирі за результатами засідання, яке відбулось 9 січня 2019 року, конкурсна комісія визначилась з кандидатами на посади директорів трьох стоматполіклінік та лікарні №1.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради з посиланням на управління охорони здоров’я.

«9 січня 2019 року відбулось засідання конкурсної комісії (далі – Комісія) з заслуховування конкурсних пропозицій претендентів на зайняття посад директорів комунальних підприємств «Стоматологічна поліклініка № 1», «Стоматологічна поліклініка № 2», «Дитяча стоматологічна поліклініка», «Лікарня № 1» Житомирської міської ради», - йдеться у повідомленні.

За результатами засідання, під час якого відбулися також співбесіди з претендентами на посаду, обговорення презентацій та кандидатур, голосування по кожному учаснику конкурсу, комісія ухвалила рекомендувати:

  • Чепюка Сергія Миколайовича на посаду директора комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка № 1» Житомирської міської ради;
  • Зембицького Петра Цезаровича на посаду директора комунального підприємства «Стоматологічна поліклініка № 2» Житомирської міської ради;
  • Школу Дмитра Олександровича на посаду директора комунального підприємства «Дитяча стоматологічна поліклініка» Житомирської міської ради;
  • Мордюка Володимира Вікторовича на посаду директора комунального підприємства «Лікарня № 1» Житомирської міської ради.

Також комісія доручила управлінню охорони здоров’я міської ради підготувати відповідні клопотання міському голові про зазначені призначення.

Нагадаємо, 9 січня конкурсна комісія заслухала презентації кандидатів на посади директорів житомирських медзакладів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 та 28 листопада 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох лікарень: №1, №2 та дитячої лікарні ім. В.Й. Башек.

28 листопада 2018 року Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох стоматполіклінік: «Стоматологічна поліклініка № 1», «Стоматологічна поліклініка № 2» та «Дитяча стоматологічна поліклініка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комісія конкурс директор посада призначення медзаклад стоматполіклініка лікарня поліклініка  
Матеріали по темі