Влада

​Конкурсна комісія не обрала директора житомирської школи №7 через низький рівень компетентності кандидатів

14 January 2019, 16:29

У Житомирі конкурсна комісія, яка проводила конкурс на посаду директора школи №7, не змогла обрати переможця і визнала конкурс таким, що не відбувся.

Про це йдеться в опублікованому на сайті Житомирської мерії протоколі засідання конкурсної комісії, яке відбулось 11 січня 2019 року.

На засіданні конкурсної комісії, яка проводила відбір на посаду директора загальноосвітньої школи №7 імені В.В. Бражевського, було оголошено підсумковий рейтинг кандидатів.

Голова комісії, заступник міського голови Вікторія Краснопір наголосила на низькому рівні підготовки конкурсантами презентації перспективного плану розвитку закладу освіти, надання відповідей на запитання при тому, що даний етап відбору має розкрити потенціал майбутнього керівника в умовах освітньої реформи. Це також підтвердили члени конкурсної комісії в процесі обговорення кандидатур.

В результаті обговорення було запропоновано жодного з кандидатів не визнати переможцем конкурсу, оскільки ними виявлено низький рівень компетентності та розуміння практичних аспектів діяльності закладу освіти в сучасних умовах.

Конкурсна комісія голосуванням одноголосно підтримала дану пропозицію: жодного з кандидатів не визначила переможцем і визнала конкурс на посаду директора ЗОШ №7 ім. В.В. Бражевського таким, що не відбувся.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського.

19 грудня на сайті мерії з’явилось оголошення про те, що до конкурсного відбору на посаду директора ЗОШ №7 було допущено трьох осіб: Олену Талько, Катерину Слідзевську, Людмилу Яремчук.

Відеофіксацію презентацій кандидатів можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс департамент освіти директор ЗОШ  
Матеріали по темі