Фоторепортаж

Реклама потенційних кандидатів у президенти заполонила вулиці Житомира. Фоторепортаж

15 January 2019, 16:17

За два місяці, які пройшли від нашого фоторепортажу про політичну рекламу потенційних кандидатів у президенти, білбордів від бажаючих покерувати Україною на вулицях Житомира стало ще більше.

Тим більше, що виборча кампанія вже офіційно стартувала і передвиборну агітацію кандидат може проводити з наступного дня після його реєстрації і до 24:00 год. 29 березня.

Станом на ранок 15 січня офіційно були зареєстровані пише п’ять кандидатів: 31 грудня 2018 року ЦВК зареєструвала першого кандидата в президенти – екс-міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка, 8 січня - ще чотирьох кандидатів: народного депутата Сергія Капліна від Соціал-демократичної партії; Валентина Наливайченка від партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка "Справедливість"»; самовисуванця Віталія Скоцика, професора кафедри конярства та бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України; мера Львова Андрія Садового від Об’єднання «Самопоміч».

Скріншот з сайту ЦВК

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала виборча кампанія кандидатів у президенти: офіційне висунення кандидатів та подача документів для реєстрації буде проводитися до 3 лютого 2019 року включно, перший тур виборів президента України відбудеться 31 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: агітація вибори ЦВК кандидат  
Матеріали по темі