Події

У Житомирі затримали осіб, які порпались у «Таврії», патрульні виявили ще два автомобілі з пошкодженими замками

16 January 2019, 10:04

Осіб, які в Житомирі на Шевченка пошкодили дверні замки автомобілів та намагались здійснити крадіжку, затримали патрульні.

Про це 16 січня інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«16 січня о 2 годині 20 хвилин на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вул. Шевченка двоє невідомих осіб намагаються здійснити крадіжку з автомобіля «Таврія». Патрульні поліцейські прибули на виклик та виявили в салоні транспортного засобу двох невідомих осіб, котрі за отриманою інформацією підпадають під орієнтування. В ході поверхневої перевірки громадян, патрульні виявили, що у багажнику автомобіля знаходиться 3 колеса та домкрат, а у кишенях невідомих – викрутки та ключі», - йдеться у повідомленні.

Надалі, в ході обстеження прилеглої території, патрульні поліцейські виявили 2 автомобілі,в яких були пошкоджені дверні замки та відчинені дверцята.

«Чітких пояснень затримані особи не надали та плутались у свідченнях. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції», - розповіли патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня 2018 року в Житомирі чоловіка, який намагався витягнути магнітолу та реєстратор з ВАЗа, припаркованого на Житньому ринку, помітив власник автомобіля. Він разом з перехожими не дав злодієві втекти та викликав поліцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шевченка патрульні крадіжка автомобіль  
Матеріали по темі