Місто

Робоча група з питань встановлення результатів бюджету участі Житомира надала меру рекомендаційний перелік проектів-переможців

19 January 2019, 10:45

Проаналізувавши результати голосування за проекти житомирян, робоча група надала рекомендації міському голові щодо затвердження переліку-переможців бюджету участі 2018 року.

Про це 17 січня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Опрацювавши інформацію щодо порушень під час загальноміського голосування, члени робочої групи вирішили застосувати штрафні санкції до проектів, де під час голосування були виявлені порушення, а саме: з проектів №12, 20, 28, 40, 41, 45, 62, 71, 73, 85. Також було знято голоси людей, які проголосували он-лайн, але не були зареєстровані в Житомирі», – йдеться у повідомленні.

Згідно рекомендацій робочої групи, до переліку переможців увійшли 8 великих проектів та 11 малих проектів.

Малі проекти:

З детальним протокольним рішенням робочої групи можна ознайомитися тут

Нагадаємо, 14 січня 2019 року робоча група з питань встановлення результатів бюджету участі Житомира не змогла провести засідання через відсутність кворуму.

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції з приводу закінчення бюджету участі 23 жовтня 2018 року мер Житомира сказав, що немає іншого рішення, крім як фактично накласти вето на результати бюджету участі. 8 листопада на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за створення нової Координаційної ради, яка має розібратися з бюджетом участі-2018. 6 грудня 2018 року у міськраді відбулося засідання конкурсної комісії щодо обрання нових членів координаційної ради з питань бюджету участі, проте комісія так і не змогла обрати 10 нових членівкоордради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі робоча група  
Матеріали по темі