Події

Житомирська поліція розслідує обставини смерті студентки, яку знайшли замерзлою в лісі

24 January 2019, 14:18

8 січня вийшла з дому та безвісно зникла жителька с. Рудня-Хочинська Олевського району, 1998 року народження. 10 січня тіло дівчини знайшов у лісовому масиві батько. За попереднім висновком експертів, причиною смерті є переохолодження внутрішніх органів. Усі обставини встановлюються у рамках досудового розслідування.

Про це 24 січня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Кримінальне провадження розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нині у його рамках призначено судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли. Водночас встановлено, що 8 січня дівчина вийшла з дому та сіла у маршрутний автобус на зупинці у с. Рудня-Хочинська близько 4 ранку. Він прямував через м. Олевськ до м. Житомира. На наступній зупинці «Перга» дівчина вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що інформація про можливий конфлікт між нею та водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені у соціальних мережах щодо обставин події, нині поліцейські перевіряють у рамках розслідування. У зв’язку з цим водій та пасажири вказаного рейсу нині опитуються повторно.

Доповнення ГУНП: Станом на 16.45 встановлено, що інформація про можливий конфлікт між нею та водієм не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. За їх словами, дівчина вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділені автобуса. Перевірка усіх обставин загибелі дівчини триває.


Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2018 року на своєму сайті Новоград-Волинський медичний коледж розмістив інформацію, що в Олевському районі на 21-му році трагічно обірвалося життя студенти IV курсу медколеджу Ірини Дворецької. В ГУНП уточнили, що про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня, знайшов її батько, лісник, 10 січня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП Олевський район студентка автобус  
Матеріали по темі