Політика

У Житомирській області поліція перевіряє ймовірні порушення виборчого законодавства

25 January 2019, 09:23

В Овруцькому та Коростенському районах поліція перевіряє інформацію про ймовірне порушення виборчого законодавства.

Про це 24 січня та 25 січня поінформувала прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«До Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що представники громадськості у райцентрі на стіні будинку виявили агітаційний банер одного з кандидатів у Президенти України без вихідних відомостей. Відповідні відомості належним чином зареєстровані. За вказаним фактом поліція розпочала перевірки», - йдеться у повідомленні.

Також, упродовж минулої доби, 24 січня, до територіальних підрозділів поліції Житомирщини надійшли 2 повідомлення про ймовірні порушення, пов’язані з передвиборчою агітацією.

«Увечері 24 січня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що представники громадськості у райцентрі на вуличних білбордах виявили агітаційні плакати трьох з кандидатів у Президенти України без вихідних відомостей. Відповідна інформація належним чином зареєстрована. За вказаними фактами поліція розпочала перевірки», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала виборча кампанія кандидатів у президенти: офіційне висунення кандидатів та подача документів для реєстрації буде проводитися до 3 лютого 2019 року включно, перший тур виборів президента України відбудеться 31 березня.

Хто з зареєстрованих та незареєстрованих кандидатів вже обвішав Житомир своєю агітацією, дивіться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район Овруцький район поліція порушення вибори  
Матеріали по темі