Події

Поліція шукає свідків ДТП у Житомирській області, в якій загинув пішохід

25 January 2019, 13:42

Слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди у Хорошівському районі Житомирської області, внаслідок якої загинув 47-річний чоловік.

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті ГУНП у Житомирській області.

Тут нагадують обставини фатальної аварії: ДТП сталася близько 17.30 3 січня 2019 року на 32 км автодороги Пулини – Хорошів, на під’їзній дорозі до районного центру від с. Волянщини, на відстані 900 м від дорожнього знаку «Початок населеного пункту смт Хорошів».

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-21063, 50-річний житель смт Хорошева, здійснив наїзд на пішохода, 47-річного місцевого жителя, який рухався йому назустріч. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102», – просять правоохоронці.

Нагадаємо, у повідомленні прес-служби ГУНП у Житомирській області від 4 січня 2019 року зазначалося, що чоловік на момент скоєння наїзду перебував на проїжджій частині дороги.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудні 2018 року черняхівські поліцейські розшукали водія, який на автомобілі ВАЗ травмував людину і втік з місця ДТП. В наслідок отриманих травм 21-річний потерпілий помер у реанімаційному відділенні райлікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія свідок очевидець  
Матеріали по темі