Події

​Поліція закінчила розслідування загибелі житомирської акторки Марини Поплавської, справу передали в ГПУ

26 January 2019, 18:11

Поліція Київської області закінчила розслідування загибелі акторки «Дизель Шоу» Марини Поплавської та передає матеріали справи в Генеральну прокуратуру.

Про це 26 січня повідомив сайт theБабель з посиланням на керівника прес-служби ГУНП у Київській області Миколу Жуковича.

За словами речника Нацполіції у Київській області, Генпрокуратура вивчить матеріали і підготує обвинувальний акт, після чого справа піде до суду, якщо не буде знайдено порушень слідства.

Він також заявив, що всі експертизи вже готові.

«Підозрюваний винуватець ДТП перебуває під домашнім арештом», — додав Микола Жукович.

Як повідомляє Житомир.info, педагог, КВНщиця, акторка Марина Поплавська загинула 20 жовтня 2018 року дорогою зі Львова. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. Фоторепортаж з прощання у житомирському драмтеатрі тут.

22 жовтня 2018 року Шевченківський районний суд міста Києва обрав цілодобовий домашній арешт мірою запобіжного заходу водієві автобуса, який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поплавська загибель ДТП похорон суд ГПУ  
Матеріали по темі