Події

​У селі під Житомиром через коротке замкнення електромережі сталася пожежа в двоповерховому будинку

27 January 2019, 09:41

У селі Оліївка Житомирського району 26 січня горів двоповерховий дерев’яний будинок.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в Житомирській області.

«26 січня о 16:44 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому дерев’яному житловому будинку в с. Оліївка Житомирського району. Про це рятувальників сповістили сусіди власників житла, побачивши густий дим із помешкання», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події з вікон мансардного поверху йшов густий дим. Провівши розвідку всередині оселі, вони вивили осередок займання на кухні, де горіло перекриття.

«Силами бійців ДСНС о 17:22 пожежу локалізовано, а о 19:15 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 15 кв. м покрівлі, 10 кв. м стіни та оздоблення й техніку на кухні. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили», - зазначають рятувальники.

За інформацією управління ДСНС в області, попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.

Нагадаємо, 24 січня у Житомирі через електростатичний розряд на газовому стояку ледь не згорів житловий будинок на вулиці Кармелюка.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 23 січня у Житомирі більше десятка рятувальників гасили пожежу в будинку на вулиці Чуднівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник пожежа замкнення Оліївка  
Матеріали по темі