Події

​Вночі у Коростені рятувальники діставали зі снігового замету «швидку»

27 January 2019, 11:41

У ніч на 27 січня у Коростені «швидка допомога» поверталась з виклику і застрягла у сніговому заметі на одній з вулиць райцентру.

Про це повідомили в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«27 січня о 04:38 до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вилученні автомобіля швидкої допомоги, який застряг у сніговому заметі по вул. Громова. За вказаною адресою виїхали фахівці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю стало відомо, що повертаючись з виклику, на слизькій дорозі автомобіль медиків занесло у сніговий замет на узбіччі. За допомогою троса бійці ДСНС відбуксирували його на проїжджу частину, де він самостійно продовжив рух.

Також цієї доби чуднівські рятувальники надали допомогу водіям двох вантажівок. На трасі поблизу смт Іванопіль, через погодні умови дві фури з’їхали у кювет та частково перекрили рух іншим транспортним засобам. Фахівці ДСНС тросом по черзі витягли великогабаритні автомобілі. В результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, вранці 26 січня рятувальники діставали з кювету легковий автомобіль, який злетів з траси Житомир-Виступовичі поблизу міста Овруч.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня на вулиці Кооперативній у Житомирі рятувальники витягали зі снігового замету вантажівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник швидка Коростень замет кювет фура Іванопіль  
Матеріали по темі