Події

У Житомирській області Opel в’їхав у припаркований автофургон: одна людина загинула, троє – в лікарні

28 January 2019, 11:01

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області харків’янин за кермом Opel в’їхав у автофургон. У результаті ДТП одна людина загинула, ще троє – травмовані.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 27 січня, близько 3.00, на 73 км автодороги Київ – Чоп, у с. Йосипівка Брусилівського району.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel Vectra, 48-річний житель Харківської області, рухаючись у напрямку м. Києва, вчинив зіткнення з вантажівкою ГАЗ під керуванням 38-річного жителя Житомирського району, що стояла на правій стороні проїжджої частини», – інформують у поліції.

У результаті ДТП пасажир автомобіля Opel, 65-річний житель Харківської області, від отриманих травм загинув на місці події. Водія цього ж автомобіля з травмами було ушпиталено до реанімаційного відділення Брусилівської райлікарні.

Також травми у вигляді забоїв та переломів отримали водій автофургона ГАЗ та його пасажир, 40-річний житомирянин. Їх доставили до місцевої лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Брусилівського відділення поліції та працівники ДСНС, які надавали допомогу у звільненні заблокованих в автомобілях людей.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Поліція з’ясовує всі причини та обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі автомобіль Mitsubishi Lancer зіткнувся з металевим відбійником. В наслідок ДТП пасажирка автомобіля, 67-річна жителька м. Дніпра, загинула на місці події. Водій та ще троє пасажирів цього автомобіля (36-річна жінка, 3-річний хлопчик та 3-місячна дівчинка – усі жителі м. Дніпра) отримали травми та були доставлені до лікувальних закладів м. Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Опель Київ - Чоп  
Матеріали по темі