Місто

​Виконком дозволив виготовити документацію на реконструкцію приміщення житомирського ЖЕКу під житло для учасника АТО

30 January 2019, 12:59

30 січня 2019 року виконавчий комітет Житомирської міськради дозволив виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію частини приміщення ВЖРЕПУ №14 по вул. Всеволода Петріва, 5 під квартиру для учасника бойових дій.

Під час засідання виконкому розглядалось додаткове питання щодо надання дозволу на виготовлення ПКД нежитлового приміщення у житловому будинку за адресою вул. Всеволода Петріва, 5.

Мова йшла про приміщення, де зараз знаходиться ВЖРЕП №14. Дозвіл надається на частину цього нежитлового приміщення, з якого планують зробити двокімнатну квартиру для учасника АТО.

«До нас звернувся підполковник, учасник бойових дій, Щербина Святослав Анатолійович, який має 4 нагороди, орден Богдана Хмельницького, три відзнаки. Проживає він у гуртожитку на 20 кв. м., має двох дітей. Тобто ми пропонуємо надати йому цим рішенням дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації», - розповів заступник начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко.

У прес-службі Житомирської міськрада додають, що більше 20 років родина військовослужбовця Святослава Щербини, який 23 роки служить у Збройних силах України, перебуває на квартирному обліку. На даний час сім’я із чотирьох людей проживає в гуртожитку, у кімнаті площею близько 20 квадратних метрів.

Вільна енциклопедія ВікіпедіЯ надає наступну інформацію: Щербина Святослав Анатолійович – підполковник Збройних сил України, з 2015 по 2017 роки – командир 199-го навчального центру ВДВ. 2 грудня 2016 року за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов'язку, та з нагоди Дня Збройних Сил України нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПКД проект квартира житло АТО УБД  
Матеріали по темі