Події

​На мосту біля житомирського вокзалу Volkswagen «наздогнав» Skoda

1 February 2019, 10:19

Уранці 1 лютого у Житомирі на мосту біля вокзалу сталася дорожньо-транспортна пригода: зіштовхнулися два легковика, які рухались в попутному напрямку.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які о 8 ранку проїжджали повз місце аварії. За їх словами, ДТП трапилось на регульованому пішохідному переході, проте у цей час світлофори в районі автовокзалу чомусь не працювали.

У прес-службі Патрульної поліції Житомирської області інформацію про ранкову аварію на мосту по вулиці Київській підтвердили.

«На вул. Київська, на мосту сталася ДТП. Водій Volkswagen Vento не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив зіткнення з автомобілем Skoda, який зупинився попереду. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Від оформлення адміністративних матеріалів обидва водії відмовились, склали на місці європротокол. ДТП було без потерпілих», - розповіли Житомир.info подробиці аварії в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 31 січня поблизу ТРЦ «Глобал UA» на вулиці Київській автомобіль Toyota врізався в металевий відбійник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вокзал патрульна поліція  
Матеріали по темі