Влада

НАЗК перевірить декларацію судді Житомирського апеляційного адміністративного суду

1 February 2019, 11:57

На позачерговому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції прийнято рішення про початок проведення повних перевірок 160 декларацій посадовців, у тому числі 84 народних депутатів України.

Про це 30 січня повідомила прес-служба НАЗК.

«Декларації для перевірки обрано Системою автоматизованого контролю за сумою набраних кожною декларацією балів. Також серед декларацій, перевірки яких розпочато, декларації 38 суддів, керівників відомств та їх заступників, посадовців ДФС, голів державних адміністрацій та міських рад. Національне агентство перевірить декларації на достовірність вказаних у них відомостей, точність оцінки задекларованих активів, на наявність конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення», - йдеться у повідомленні.

Серед 160 декларацій, які будуть перевіряти, є декларація за 2016 рік судді Житомирського апеляційного адміністративного суду Шевчук Світлани Михайлівни.

Нагадаємо, указом президента від 28 вересня 2018 року суддю Житомирського апеляційного адміністративного суду Шевчук Світлану Михайлівну переведено на роботу на посаді судді Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Також НАЗК перевірить декларацію за 2017 рік першого заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції Вязмікіна Сергія Анатолійовича, який до цього призначення був начальником управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 22 січня 2019 року НАЗК прийняло рішення про початок проведення повних перевірок 160 декларацій топ-посадовців, серед яких декларація голови Чуднівської райради та дві декларації нардепа від Житомира Борислава Розенблата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАЗК декларація суддя  
Матеріали по темі