Влада

Мер Житомира призначив директорів двох міських лікарень та трьох стоматполіклінік

4 February 2019, 09:42

З 1 лютого обидві міські лікарні та три стоматполіклініки Житомира з керівниками.

Розпорядження про призначення директорів медичних КП мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 28 січня.

Так, на посаду директора КП «Лікарня №1» з 1 лютого призначено Володимира Мордюка, КП «Лікарня №2» - Віктора Павлусенка, КП «Стоматологічна поліклініка №1» – Сергія Чепюка, КП «Стоматологічна поліклініка №2» – Петра Зембицького та КП «Дитяча стоматологічна поліклініка» - Дмитра Школу. З усіма директорами уклали контракти.

Нагадаємо, на початку 2019 року міська влада повідомила результати конкурсу на посади лікарів трьох житомирських лікарень та трьох комунальних стоматполіклінік.

У п’яти конкурсах переможцями стали діючі керівники медичних закладів. На посаду директора комунального підприємства «Дитяча лікарня ім. В.Й. Башек» конкурсна комісія рекомендувала призначити начальника управління охорони здоров’я міської ради Марію Місюрову, але вона відмовилася від цієї пропозиції і міськрада оголосила повторний конкурс.

Станом на 1 лютого 2019 четверо перепризначених керівників подали декларації перед звільненням.

Як повідомляв Житомир.info, до 31 січня 2019 року управління охорони здоров’я приймало документи від бажаючих зайняти посаду директора комунального підприємства «Дитяча лікарня імені В.Й. Башека» Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікар стоматполіклініка лікарня розпорядження  
Матеріали по темі