Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області під час руху загорівся пасажирський автобус

4 February 2019, 11:28

Зранку, 4 лютого, біля селища Курне Пулинського району Житомирської області на ходу загорівся автобус.

Відео про загорання автобусу виклали на відеохостингу YouTube.


У патрульній поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про загорання пасажирського автобуса підтвердили.

«4 лютого о 8:43 ранку надійшло повідомлення про те, що на 185 км автодороги Київ-Чоп, біля села Молодіжне Пулинського району, під час руху загорівся двигун в автобусі марки Setra. Потерпілих немає. Загоряння локалізовано», - розповіла співробітник патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

У прес-службі ДСНС у Житомирській області Житомир.info поінформували, що автобус рухався за маршрутом «Гданськ-Київ».

«4 лютого о 07:44 до Служби порятунку «101» від водія міжнародного рейсового автобуса Setra, що рухався за маршрутом Гданськ-Київ, надійшло повідомлення про те, що в його транспортному засобі виникло загоряння моторного відсіку. Подія трапилася на 185 км траси Київ-Чоп, поблизу ст. Курне Пулинського району. По прибуттю до місця виклику з’ясувалося, що в задній частині автобуса горить відсік двигуна. Пасажирів в салоні не було. Рятувальники за допомогою пінного генератора о 08:03 пожежу локалізували та о 08:25 – ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Загиблих та травмованих немає. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - розповіли у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2017 року неподалік Житомира загорівся ритуальний автобус. Пояснити, чому автобус зайнявся, власник не зміг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пулинський район загорання автобус  
Матеріали по темі