Події

Серед чотирьох затриманих членів наркобанди двоє жінок, – начальник ГУНП у Житомирські області

5 February 2019, 17:58

5 лютого поліцейські Житомирської області припинили діяльність ще однієї групи продавців наркотиків. До її складу входили щонайменше 8 осіб. Серед чотирьох затриманих у Житомирі – двоє жінок.

Про це 5 лютого на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Наркоділки організували підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну в одному з дачних будинків. Готову продукцію збували невеликими партіями, окрім амфетаміну не гребували і канабісом. Під час оперативних заходів поліції продаж наркотиків було неодноразово задокументовано. На черговій з таких «угод» наркоділків і затримали. До спецоперації були задіяні працівники відразу кількох підрозділів поліції - Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, Управління протидії наркозлочинності та Слідчого управління, роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини. А затримано одночасно чотирьох фігурантів, у тому числі організатора. Серед затриманих двоє жінок. Упродовж доби проведено до десятка обшуків у м. Житомирі, а також Житомирській та Вінницькій областях, у ході яких вилучено красномовні докази протиправної діяльності: амфетамін, канабіс, прекурсори, гранати, тротилові шашки, боєприпаси та гроші», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, на вулиці Київській у Житомирі 5 лютого правоохоронці викрили й затримали наркоділків які продавали амфітамін у двох областях.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко наркоділки  
Матеріали по темі