Події

Житомирська поліція з’ясовує обставини бійки між дівчатами-підлітками, відео якої виклали у соцмережі

6 February 2019, 14:06

Кулаками, ногами та під сміх ровесниць дівчина-підліток б’є іншу юначку, дівчата, що обступили жертву, яка вже впала на землю, не стоять осторонь, а також «частують» потерпілу ударами – таке відео у Facebook 6 лютого оприлюднив Malinovskiy Artur.

«Я даю всю інформацію в цьому пості, яку я знаю, і буду слідкувати за тим, як просуватиметься ця справа, і як буде покарано цих житомирських хуліганок», – йдеться у дописі.


Відео прокоментувала речник ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

«До з'ясування усіх учасниць цього відео включились працівники ювенальної превенції поліції. Подію зареєстрували за повідомленням у соцмережах у Житомирському відділі поліції. Дівчинка у синій куртці дуже схожа на постійну підопічну. Зараз перевіряємо цю інформацію. Про результати повідомимо», – написала Алла Ващенко.

У коментарі Житомир.info речник ГУНП уточнила, що подію зареєстровано сьогодні, 6 лютого. Вона також зазначила, що станом на 6.02 заяви від потерпілої дівчинки та її рідних до правоохоронних органів не надходило.

Згодом, близько 14.00 год. 6 лютого, начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко написав, що особу дівчинки-кривдниці (на відео – у синій куртці) встановлено.

«На появу відео з бійкою неповнолітніх дівчат ми відреагували негайно. Практично, уже зараз ювенали спілкуються з кривдницею. Їй 14 років і вона проживає з бабусею. Лише у 2018 рік дівчина тричі втікала з дому. Особи інших учасниць ми ще встановлюємо, у тому числі потерпілу. За наявною нині інформацією, вони не є ученицями однієї школи. Про результати усіх наших заходів і перевірок обов'язково проінформуємо», – написав Печененко.

Нагадаємо, у березні 2018 року в Коростенському районі Житомирської області 7-класник дорогою зі школи додому перестрів трьох на рік старших хлопців, які почали закидувати його сніжками, задирати, а потім ударили ногою. У підсумку хлопець утратив свідомість, а його кривдники втекли.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року в Коростені школярка намагалася «вибити» у подруги сльози. Третя дівчина знімала жорстокість на мобільний телефон. Заради «лайків» відео виклали у мережу, але його переглянули і місцеві поліцейські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: булінг побиття бійка підлітки  
Матеріали по темі