Події

Під стінами ОДА мітингують активісти: хочуть побачити депутата Житомирської облради Дмитра Кропачова

7 February 2019, 10:27

7 лютого під стінами Житомирської облдержадміністрації зібралися громадські активісти, які хочуть зайти до сесійної зали та подивитися, чи є депутат Дмитро Кропачов.

Таку інформацію під час позачергової сесії обласної ради озвучив Володимир Ширма.

«Щойно мені Вячеслав Печененко (начальник ГУНП у Житомирській області) повідомив, що на вулиці відбуваються певні події. І люди хочуть побачити Кропачова. Вони хочуть зайти в сесійну залу», - сказав Володимир Ширма.

До трибуни підійшов громадський діяч, лідер української партії «Братство» Дмитро Корчинський. Він звернувся до депутатів та повідомив, що люди на вулиці розпилюють газ.

«Зараз там труять газом житомирян та гостей міста, які хочуть познайомитися з депутатом. Я знаю, що його тут немає. Я звертаюся до вас, щоб ви спонукали правоохоронні органи, суди, щоб ця людина була в тюрмі, а не в цій залі», - сказав Дмитро Корчинський.

«У нас сьогодні поважні гості в залі – посол ЄС, пропоную повернути засідання в потрібне русло і дати можливість послу виступити тут. Тому пропоную внести питання про ДТП з депутатом облради Дмитром Кропачовим до порядку денного. Тим більше, у нас є звіт правоохоронних органів. Вячеслав Печененко доповість про хід слідства», - запропонував депутат Сидір Кізін.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 7 лютого в Житомирі проходять дві сесії - міської та обласної рад.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

11 грудня 2018 року прес-служба ГУНП в Житомирській області просила відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова.

18 грудня на сесії Житомирської облради підняли питання про смертельні ДТП та аварійну дорогу Коростень-Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кропачов сесія Ширма  
Матеріали по темі