Події

Поліція встановила особи учасниць дівчачої бійки: усі – учениці житомирських шкіл

7 February 2019, 10:40

Поліція встановила усіх зафільмованих дійових осіб, юних учасниць бійки, відео якої 6 лютого оприлюднили у соціальній мережі. Досудове розслідування розпочато за фактом хуліганства.

Про це 7 лютого повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

У ході перевірки, проведеної 6 лютого за фактом виявлення відповідного відео у соцмережі, поліцейські встановили усіх учасників зафільмованої події. Попередньо з’ясовано, що конфлікт виник між двома неповнолітніми школярками, згодом у нього втрутились й інші дівчата. Бійка стала результатом цього конфлікту.

«На даний час встановлено, що потерпілою є 15-річна житомирянка, яка перебуває під опікою бабусі. Упродовж дня сьогодні, 7 лютого, поліцейські продовжуватимуть спілкуватися з дівчиною. Водночас відомо, що іншими учасниками конфлікту є троє жительок обласного центру віком від 13 до 16 років. Усі вони навчаються у різних навчальних закладах м. Житомира», – інформують у поліції.

З дівчатами продовжують працювати поліцейські ювенальної превенції. Вирішується питання про притягнення їх батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП).

Усі причини та обставини події з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2019 року користувач соціальної мережі Facebook оприлюднив відео бійки між дівчатами-підлітками. Начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко повідомив, що особу кривдниці встановлено: їй 14 років, і вона проживає з бабусею. Лише у 2018 рік дівчина тричі втікала з дому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: булінг бійка підлітки хуліганство  
Матеріали по темі