Влада

Під час виступу на сесії колишнього директора Бердичівського медколеджу депутати кричали «Ганьба!»

7 February 2019, 13:57

7 лютого, під час виступу на сесії облради екс-директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка, який назвав аферистами голову обласної ради Володимира Ширму та його заступника Максима Вілівчука, депутати скандували «Ганьба!».

«Я хочу розповісти про ситуацію, що склалася навколо Бердичівського медколеджу, де уже 2 роки працює колишній працівник тюрми і «валить» по повній. За цей час звільнено більше 25 працівників. 19 листопада був оголошений конкурс на посаду директора. 18 січня я подавав документи згідно затвердженого переліку, ще ніяких інших заяв тоді не було. Наступного дня з’явилась заява нинішнього керівника. Я подавав документи згідно переліку. Що зробили аферисти облради: Вілівчук і Ширма?...», - сказав Володимир Клименюк, однак відведені йому 2 хвилини завершилися.

Під час виступу екс-скандального директора Бердичівського медколеджу депутати почали скандувати «Ганьба!» і не дали договорити. А голова облради в цей час оголосив про завершення сесії, зазвучав гімн.

Нагадаємо, Житомирська обласна рада 29 листопада 2018 року опублікувала оголошення про конкурс на зайняття посади директора комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж». Документи на конкурс подали колишній директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк та нинішній керівник - В'ячеслав Шевченко.

Проте, як повідомив Житомир.info заступник голови облради Максим Вілівчук, через зміни у законодавстві, претендентам на посаду директора Бердичівського медколежду мають повернути документи і провести новий конкурс.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2014 року бердичівська Самооборона вимагала звільнення директора медколеджу Володимира Клименюка за хабарництво і аморальну поведінку,

На сесії 6 квітня 2017 року Житомирська облрада звільнила директора медколеджу, а 12 квітня цього ж року голова Житомирської облради Володимир Ширма підписав розпорядження про призначення Валентини Копетчук в.о. директора Бердичівського медичного коледжу. Ухвалою Житомирського районного суду від 13 квітня була зупинена дія рішення сесії обласної ради про дострокове розірвання контракту з директором Бердичівського медичного коледжу Володимиром Клименюком.

27 грудня 2017 року Апеляційний суд Житомирської області відмовив колишньому директору Бердичівського медколеджу Володимиру Клименюку у задоволенні позову про визнання незаконним та скасування рішення Житомирської обласної ради від 6 квітня 2017 року про дострокове розірвання з ним контракту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Клименюк сесія облрада медколедж Бердичів  
Матеріали по темі