Місто

​У Житомирі додали автобусів на маршрут 53 та 53А і змінили графік руху

8 February 2019, 10:41

У Житомирі зміниться графік руху комунальних автобусів 53 та 53А, а також відбудуться деякі зміни в графіках руху тролейбусів №2, №3 та №5А у вихідні дні.

Про це повідомляє КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» на своєму сайті.

Зміниться графік руху комунального транспорту починаючи з 9 лютого 2019 року.

У КП «ЖТТУ» Житомир.info розповіли, у чому полягають анонсовані зміни та з чим це пов’язано.

«Змінюється графік руху автобусів 53 та 53А у зв’язку зі збільшенням одиниць техніки. Раніше було по 7 автобусів на кожному маршруті, тепер буде по 8. Загалом у робочий день буде ходити 16 машин», - пояснив начальник відділу безпеки руху КП «ЖТТУ» Руслан Галіцький.

За його словами, деякі зміни відбудуться і у графіках руху тролейбусів у вихідні дні.

«Зміни там невеличкі і полягають вони у тому, що у вихідні дні ми в обідню пору вводимо підміну, щоб тролейбус не стояв, а рухався. Раніше у вихідні дні такої можливості не було, не було водіїв. Тому раніше були відстої на обід на кінцевих зупинках. У цей час, поки водії та кондуктори обідали, тролейбуси стояли», - розповів Руслан Галіцький.

Також у ТТУ нагадують, що на час проведення водоканалом ремонту по вулиці Східній буде змінено рух тролейбусного маршруту №10.

«У зв’язку з проведенням ремонтних робіт КП «Житомирводоканал» по вулиці Східній, 103-105, на час проведення робіт КП «ЖТТУ» вводить зміни у русі тролейбусного маршруту №10 у напрямку Богунії. Тролейбуси будуть рухатись по вулиці М. Грушевського та Перемоги. У зворотному напрямку - без змін», - повідомляє КП «ЖТТУ».

Нагадаємо, 7 червня 2018 року в Житомирі на рейс вийшли нові комунальні автобуси, які курсуватимуть за маршрутами 53 та 53А.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про плани ТТУ докупити комунальні автобуси та придбати ще 40 нових тролейбусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ автобус маршрутка графік руху тролейбус  
Матеріали по темі