Влада

Вартість ремонтів доріг, на які САД у Житомирській області вже розробила документацію, складає 1,5 млрд грн

11 February 2019, 09:48

Служба автодоріг у Житомирській області розробила проектно-кошторисну документацію на реконструкцію, капітальний ремонт і на поточний середній ремонт доріг у 2019 році орієнтовною вартістю 1,5 мільярда гривень.

Про це на брифінгу 8 лютого розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Андрій Золотько.

«По дорозі М-21 Виступовичі–Могилів-Подільський (у Житомирській області) розроблена проектна документація на реконструкцію ділянки від 23 до 42 км та капітальний ремонт ділянки 42-51км. Якщо будуть виділені кошти – можемо відразу оголошувати тендер і приступати до робіт. Від 51 до 72 км та від 83 до 88 км (тієї ж дороги) розроблена документація на поточний середній ремонт. Те саме розроблено по шматку 158-173 км цієї дороги, і повністю є документація на поточний середній ремонт від 184 до 220 км. Це від Осикового до в’їзду в Бердичів. Вся документація є, чекаємо фінансування і будемо оголошувати тендери. Вартість ремонтів, на які вже є документація, складає 1,5 мільярда гривень», - сказав Андрій Золотько.

З його слів, також у 2019 році САД планує завершити поточний середній ремонт ділянки 4-52 км дороги національного значення Н-03 Житомир-Чернівці, тобто, до виїзду з міста Чуднів на «кільце». Також розроблена документація капітального ремонту і реконструкції ділянки 52-78 км цієї траси (до міста Любар).

«Робота в 2019 році направлена на те, щоб втілити наші проекти і напрацювання, питання тільки в державному фінансуванні. Як тільки надійдуть кошти – оголошуємо тендери і укладаємо договори з підрядниками, а вони, гадаю, до нас прийдуть», - сказав заступник начальника САД у Житомирській області.

Нагадаємо, зі слів Золотька, у 2018 році на ремонті 90 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття в Житомирській області недоліки склали 2-3 кв. м, і підрядник їх усунув.

Як повідомляв Житомир.info, нині на міжнародних трасах Житомирської області працює близько 10 бригад, які проводять першочерговий ямковий ремонт найбільш уражених ділянок.

Чому так швидко «зносилася» дорога Житомир-Київ, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Служба автодоріг ремонт дорога Золотько  
Матеріали по темі