Події

​Приватна компанія заборгувала військовій частині з Житомирської області 2 млн грн за зберігання боєприпасів

11 February 2019, 15:42

Суд зобов'язав приватну корпорацію сплатити понад 2 млн грн заборгованості за послуги військової частини у Житомирській області.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України в березні 2018 року пред’явлено позов в інтересах Міністерства оборони України в особі військової частини до однієї з приватних корпорацій про стягнення заборгованості за надані послуги. У ході проведеного вивчення стану додержання вимог бюджетного законодавства встановлено, що вказане підприємство згідно умов укладеного з військовою частиною договору зберігання, зобов’язане сплачувати військовій частині кошти за надані послуги щодо забезпечення схоронності боєприпасів. Проте, упродовж періоду з березня по грудень 2017 року зазначеним підприємством не перераховано на користь бюджету жодної копійки», - повідомили у військовій прокуратурі.

Господарський суд м. Києва та Північний апеляційний господарський суд повністю підтримали позовні вимоги військової прокуратури Житомирського гарнізону. За рішенням суду постановлено стягнути з приватної корпорації на користь оборонного відомства заборгованість на суму понад 2 мільйони гривень.

На даний час військова прокуратура вживає заходи щодо виконання судового рішення в повному обсязі.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року військова прокуратура повідомила, що вимагає через суд повернути передоплату за будівництво казарм для військовослужбовців у місті Новограді-Волинському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військова прокуратура боєприпас військова частина борг суд  
Матеріали по темі