Події

На парковці біля житомирського «Глобал UA» загорівся Renault Kangoo

12 February 2019, 10:01

На парковці біля торговельно-розважального комплексу «Глобал UA» загорівся автомобіль.

Про це у Facebook 11 лютого написала власниця авто.

«Сьогодні на парковці ТРЦ «Глобал» сталась прикра подія. У мене з невідомих причин відбулось займання автомобіля, шок в першу чергу, страх... Капот заклинило, не відкривався», – йдеться у дописі Olga Bloshchitskaya. Жінка зазначає, що до приїзду рятувальників приборкувати полум’я кинувся директор газової заправки, що знаходиться поруч.

У прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про подію та зазначили, що полум’я вдалося повністю загасити упродовж 20 хвилин.

«О 10.23 год. 11 лютого надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Renault Kangoo на стоянці ТРЦ «Глобал UA» по вулиці Грушевського. Вогнем знищено АКБ (акумуляторна батарея – ред.). На гасіння залучалося одне відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини. О 10.43 год. пожежу було повністю ліквідовано», – поінформувала начальник сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю управління ДСНС України в Житомирській області Оксана Ковальчук.

Цього ж дня загоряння авто ліквідовували і коростенські рятувальники.

Як розповіла Оксана Ковальчук, 11 лютого, о 19.30 год., рятувальники отримали повідомлення про те, що у Коростені, на вулиці Грушевського, сталося загоряння автомобіля Lanos. На гасіння пожежі виїжджав місцевий підрозділ пожежно-рятувальної частини, станом на 19.38 год. полум’я вдалося загасили. Вогонь встиг знищити салон автівки.

Як повідомляв Житомир.info, протягом доби з 9 на 10 лютого 2019 року у містах Новоград-Волинський, Малин та селі Покришів Брусилівського району горіли автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Рено  
Матеріали по темі