Фоторепортаж

У Житомирі презентували виставку робіт вітражного розпису «Емоції на склі». Фоторепортаж

12 February 2019, 18:44

Орхідеї, троянди і квітуча яблунева гілка, що роняє ніжно-білі пелюстки – теплими весняними барвами буяють роботи майстрині народної творчості з вітражного розпису Ольги Карпінської.

Перша персональна виставка робіт майстрині 12 лютого відбулася в Домі української культури, що на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі .

Художниця розповідає: техніку вітражного розпису опановує вже більше 9 років.

«В основному працюю на склі, але також розписую й інші поверхні. Роблю вітражі в інтер’єрі, розписую декоративні елементи: вази, картини – все, що пов’язане зі склом, все, що повинно бути яскравим», – каже майстриня.

У роботах, представлених на виставці, зізнається Ольга, розкриті її почуття. Від того й назва – «Емоції на склі».

«Назву виставка отримала завдяки найбільш чуттєвим роботам у моїй експозиції, тут я показую свої почуття, відкриваю душу. Під кожною «чуттєвою» роботою написала по декілька слів. Працювати над виставкою почала в кінці листопада минулого року. Коли на вулиці вже був мороз, коли було холодно, у мене на всю буяв яблуневий цвіт – у мене вже була весна. Експозиція присвячена весні, новим почуттям, новим емоціям – всьому, чого ми чекаємо від весни», – розповіла художниця.

Фоторепортаж про паралізованого хлопця з Житомира, який малює картини на замовлення, тримаючи пензля в зубах, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка художник малюнок вітраж мистецтво Карпінська  
Матеріали по темі