Суспільство

У Валентинів день обрядовці Житомирської області до півночі одружували закоханих: уклали 72 шлюби

15 February 2019, 12:03

У День святого Валентина, 14 лютого, у чотирьох містах Житомирської області в рамках акції «Кохання поза часом» зареєстрували 72 шлюби, з них 18 – «за 24 години».

Про це 15 лютого повідомив сайт Головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

«Другий рік поспіль, у найромантичніший у році день, Міністерство юстиції реалізує в Україні оригінальний проект «Кохання поза часом». Цього дня закохані отримали унікальний шанс подати заяву на реєстрацію шлюбу або ж безпосередньо одружитися навіть уночі (хто подав таку заяву заздалегідь). Тож не дивно, що 14 лютого на Житомирщині у чотирьох містах, де проходила ця акція, стався справжній весільний бум. Всього цього дня зареєстровано 72 шлюби, з них «за 24 години» – 18», - поінформувала прес-служба управління.

Тільки в Житомирі на весільний рушник стало 26 закоханих пар, - йдеться в повідомленні. Всього у День святого Валентина відділи РАЦС області прийняли 32 заяви про державну реєстрацію шлюбу. Останні закохані побажали подати заяву про одруження майже о 22 годині вечора.

За даними Житомирського музею космонавтики ім. С. П. Корольова, одна з пар, Ігор і Ярослава Шевцови, у Валентинів день побралися в музеї космонавтики. Це третя пара за останні 25 років, яка уклала шлюб у цьому музеї.

Нагадаємо, у Житомирі 14 лютого 2019 на весільний рушник стали 26 закоханих пар.

Як повідомляв Житомир.info, Міністерство юстиції запровадило захід «Кохання поза часом 2019», суть якого полягає у тому, що у День святого Валентина закохані зможуть одружитися і зареєструвати шлюб з 8 години ранку і до опівночі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: день Валентина День закоханих шлюб одруження  
Матеріали по темі