Події

Неподалік Житомира рятувальники гасили пожежу в котельні автомагазину

16 February 2019, 11:05

У Житомирському районі сталася пожежа в котельні, що опалює автомагазин.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

16 лютого, о 04:23 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підсобному приміщенні автомагазину в с. Сінгури Житомирського району. На місце події виїхали рятувальники 2-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

З’ясувалося, що вогнем охоплений металевий вагончик, в середині якого знаходився твердопаливний котел. Приміщення використовувалося як котельня для опалювання магазину, що розташований впритул до нього.

«Існувала загроза перекидання полум’я на магазин. Зусиллями бійців ДСНС о 04:45 пожежу локалізовано, а о 05:55 ліквідовано. Вогнем знищено металевий вагончик. Приміщення магазину та товар у ньому не постраждали», – інформують у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

На надзвичайну подію залучалося 10 чоловік особового складу та дві автоцистерни.

Попередня причина пожежі – порушення правил монтажу димаря. Всередині котельня була утеплена пінопластом. Димар був влаштований близько до горючих матеріалів, які, ймовірно, зайнялися через перенагрів. Остаточна причина наразі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2019 року на вулиці Селецькій у Житомирі сталася пожежа у трикімнатній квартирі п’ятиповерхового будинку. У цей же день горів приватний будинок на вулиці Шухевича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Сінгури  
Матеріали по темі