Місто

На зміну теплу прийде похолодання – синоптики про погоду в Житомирі та області

18 February 2019, 13:42

Цього тижня у Житомирі та області, 18-22 лютого, утримається відносно тепла погода, проте вже ближче до вихідних – прийдуть морози.

Про це 18 лютого Житомир.info інформує Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

У понеділок, 18 лютого, у Житомирі буде хмарна погода з проясненнями, без опадів. Температура повітря до +6 градусів удень.

У вівторок, 19 лютого, очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря по області вночі 0-5 градусів морозу, вдень 4-9 градусів тепла. У Житомирі вночі 3-5 градусів морозу, вдень 6-8 градусів тепла.

У середу 20 лютого, буде хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів. Вдень невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 3-8 градусів тепла.

У четвер, 22 лютого – хмарно з проясненнями. Місцями невеликі опади. Вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла.

У п’ятницю, 23 лютого, буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий сніг. Вітер північний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 5-10 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого на майдані імені С.П. Корольова в Житомирі відбудеться Віче пам’яті до Дня героїв Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптик  
Матеріали по темі