Події

У Бердичеві до лікарні доставили жінку, яку порізав співмешканець

19 February 2019, 10:47

У Бердичеві під час конфлікту співмешканець порізав ножем жінку.

Про це 19 лютого інформує сайт Бердичів.Biz.

«16 лютого о 17:20 до чергової частини Бердичівського ВП надійшло повідомлення від лікаря Центральної міської лікарні Бердичева про те, що надано медичну допомогу місцевій мешканці 1961 р.н. у якої ножове поранення шиї. При хірургічному втручанні було встановлено тілесні ушкодження у вигляді колоторізаної рани шиї. Проведеними заходами працівниками поліції було встановлено, що 16.02.2019 року у потерпілої виник конфлікт з її співмешканцем 1984 року народження, в ході чого співмешканець наніс удар ножем в потиличну частину шиї, чим спричинив тілесні ушкодження. Відомості внесені до ЄРДР за ст.121 ч.1 КК України, на даний час обставини з’ясовуються слідством», - йдеться на сайті.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info 19 лютого розповіли, що бердичівлянка того дня випивала спиртне зі своїм співмешканцем.

«Близько 16:30 у квартирі жінки, під час спільного вживання спиртних напоїв, виник конфлікт з її співмешканцем, у ході його перебігу чоловік наніс жінці удар ножем у шию. На даний час кримінальне провадження проводиться за ознаками ст. 121 (Тяжке тілесне ушкодження)», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 21 жовтня 2018 до житомирської лікарні доправили 41-річну жінку, якій брат співмешканця завдав ножових поранень.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів лікарня поліція ніж співмешканець  
Матеріали по темі