Політика

​Лідер Радикальної партії Олег Ляшко поспілкувався з жителями селища Черняхів

19 February 2019, 13:53

Кандидат в президенти, лідер Радикальної партії Олег Ляшко 18 лютого відвідав Житомирщину та зустрівся з жителями селища Черняхів. На зустрічі політик разом зі своєю командою поспілкувався з присутніми та розповів, із чим цьогоріч іде на вибори.

Олег Ляшко запевнив, що наразі наша країна потребує кардинальних змін та нових реформ. Серед головних планів кандидата у президенти - зміцнити економіку та побороти бідність.


«Я хочу дійти максимально до кожного міста, райцентру та села для того, щоб донести свою позицію, думку та слово разом із нашою командою. Сьогодні ми на Житомирщині, і це чудова земля, яка, на жаль, як і більшість українців, живе сьогодні погано. Люди бідні, грошей немає, зарплати немає, роботи немає і медицини також немає. Україна виснажена, люди і молодь втратили надію і їдуть за кордоном. Я йду в президенти для того, щоб повернути людям надію, а Україні повернути силу. Мій план дуже простий. Президент Ляшко - це відновлення справедливості, повернення поваги до людини праці, відновлення економіки, робочі місця, збільшення зарплат, перерахунок пенсій, відновлення державного контролю за цінами на ліки та продукти харчування. І також міцна економіка для того, щоб ми самі заробляли. Я також переглянув усі міжнародні угоди, які забирають у людей роботу і зарплату. Не дам торгувати сировиною и дешевою робочою силою», - говорить лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

У разі перемоги, найперше, що обіцяє зробити Олег Ляшко - підвищити пенсії, зарплати та створити гідні умови праці, аби люди залишалися в країні та не виїжджали за кордон.

«Перше після президентських виборів я зміню бюджет і збільшу вдвічі пенсії 5-ти мільйонам пенсіонерам, які сьогодні отримують 1600 гривень. Вони на ці гроші прожити не можуть, тому мінімальна пенсія буде як мінімум 3500 гривень. А щоб не було такого, що піднімають пенсії і зарплати на три копійки, а ціни відразу на 30 гривень, відновлю державний контроль за цінами на ліки, продукти та за якістю. Радикально збільшу заробітну плату вчителям, лікарям соціальним працівникам, працівникам культури», - додає Олег Ляшко.

Під час виступу він також зауважив на необхідності реформувати судову систему.

«Тільки що на порозі зустріла мене ваша місцева жителька Любов Олегівна, 15 грудня її рідну сестру вбили, вона працює медсестрою і в неї п'ятеро дітей. Той, хто вбив, ходить на волі по сьогоднішній день. Куди вона не звертається, до прокуратури, суддів, ніде правди не знайде. Бо в неї немає блату, мішка грошей, і тому вона не може заплатити взятку судді і прокурору за те, щоб посадили вбивцю. Якби у нас була справжня судова реформа, вбивця не ходив би в Черняхові по вулицях. Ось я йду для того, щоб відновити цю справедливість і дати право людям обирати суддів», - каже політик.

Наостанок лідер радикальної партії закликав підтримати його на президентський виборах, які відбудуться 31 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ляшко вибори  
Матеріали по темі