Політика

​У Житомирі відбулося перше засідання окружної виборчої комісії

19 February 2019, 22:26

Перше офіційне засідання окружної виборчої комісії №62 Житомир відбулося ввечері 19 лютого у сесійні залі Житомирської міської ради. На засідання не з'явилося 10 членів комісії, однак кворум був. Присутні склали присягу та розглянули питання щодо графіку роботи ОВК. На засіданні комісії також були присутні офіційні спостерігачі від ОБСЄ.

«Сьогодні в нашому суспільстві міста відбулася така історична подія. Згідно із Законом «Про вибори президента України» відбулося перше засідання виборчої комісії №62. На цьому засіданні із 36 членів ОВК було присутньо 26, тобто кворум був. Під час засідання були призначені особи, які будуть працювати на платній основі - це голова комісії, секретар комісії і ще один член комісії. Ми вирішили, що чергувати у нас будуть по два члена комісії. Працюватиме комісія з 9 ранку по 18 годину вечора. Приміщення нам призначили на першому поверсі у міській раді», - розповів голова ОВК № 62 Сергій Ченчевий.


Нагадаємо, 18 лютого ЦВК затвердила склад шести окружних виборчих комісій Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати в президенти та відмовила у реєстрації 47 особам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОВК вибори президент  
Матеріали по темі