Місто

​Житомирські дорожники гарячим асфальтом латали ями на Великій Бердичівській, Східній і Жуйка

20 February 2019, 10:01

19 лютого дорожники гарячим асфальтом латали ями на вулицях Східна, Велика Бердичівська, Жуйка та майдані Привокзальному.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«У Житомирі тривають активні роботи з ліквідації ямковості на дорогах. Наразі роботи виконують гарячим асфальтом. Сьогодні на вулицях міста працювало три бригади. Роботи з усунення ямковості були проведені на майдані Вокзальному, вулицях Східна, Велика Бердичівська, Жуйка, частини вулиці Вітрука», - поінформувала мерія.

«Ті роботи, які здійснені нами на вказаних ділянках, – тимчасові. Бо глибина ям, що утворилися на дорожньому полотні за зиму, виходить далеко за норми. Тож ми засипали їх, щоб там міг їздити транспорт та уникнути аварійних ситуацій», – цитує прес-служба в. о. директора КП «Управління автомобільних шляхів» Дмитра Павлова.

20 лютого бригади працюватимуть на вулицях Чуднівська, Мануїльського та продовжать роботи на вулиці Вітрука.

«Як тільки погода буде стабільною, і температура повітря не знижуватиметься нижче +5, у місті розпочнеться капітальний ремонт доріг із фрезеруванням та укладанням гарячого асфальту. Заплановано відновлення дорожнього полотна внутрішньоквартальних ділянок, житлових мікрорайонів та у приватному секторі», - повідомляє мерія.

Нагадаємо, у січні 2019 мер Житомира розповідав, що для якісного ремонту міських вулиць треба залучати іноземні компанії, які приїздять з власними асфальтними заводами, але, оскільки їх не цікавлять дрібні замовлення, треба об'єднуватися з областю. 7 лютого 2019 мер показав, як латають дороги на центральних вулицях міста.

Зі слів заступника мера Житомира Дмитра Ткачука, рівень ямковості на міських дорогах «шалений».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: яма дорога ремонт УАШ  
Матеріали по темі