Суспільство

​Фірма, яка переробляла трибуну стадіону та перекладала плитку в Житомирі, за 55 млн грн будуватиме басейн у Романові

21 February 2019, 14:15

У селищі Романів Житомирської області побудують плавальний басейн та створять фізкультурно-оздоровчий комплекс за 55 млн грн.

Тендер на будівництво басейну Романівська ДЮСШ оголосила в грудні 2018 року, 9 січня 2019 року відбувся аукціон, на участь у якому подали свої пропозиції 5 будівельних компаній. До аукціону були допущені дві пропозиції: ТОВ «Візин Річ» - у 44,94 млн грн та ТОВ «АртХаус» - 54,87 млн грн. 7 лютого був визначений переможець відкритих торгів, ним стала житомирська фірма ТОВ «АртХаус», з якою 20 лютого Романівська ДЮСШ уклала договір на будівництво басейну та облаштування фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт Романів по вулиці Медичній, 2-а.

Вартість договору – 54 млн 870 тис. грн з ПДВ. Строк виконання робіт – до кінця 2020 року.

За інформацією ресурсу YouControl, ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Керівник –Василь Васильович Герасимчук. Основний вид діяльності – розробка будівельних проектів. Статутний капітал фірми, засновником якої є Михайло Михайлович Лисак, 35 тис. грн.

Нагадаємо, в травні 2018 року в селищі Романів Житомирської області демонтували пам’ятник радянських часів, щоб побудувати басейн.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року фірма «АртХаус» за власні гроші переробляла ремонт легкоатлетичного манежу західної трибуни Центрального стадіону в Житомирі, в якому проводила реконструкцію кількома роками раніше. У цьому ж році ТОВ «АртХаус» брав участь у тендері, на реконструкцію футбольного поля, але не виграв.

У серпні 2016 року ця ж фірма виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Михайлівської і в 2017 році перекладала плитку по гарантії.

У 2017 «АртХаус» за 28 мільйонів гривень реставрував столітній музично-драматичний театр у Бердичеві та ремонтував приміщення Житомирської школи хореографічного мистецтва «Сонечко».

У 2018 році «АртХаус» виграв тендер на реконструкцію скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АртХаус Романів тендер басейн ДЮСШ  
Матеріали по темі