Події

Під час польових робіт у Житомирській області трактор переїхав 19-річного студента технікуму

22 February 2019, 14:34

Поліція встановлює обставини загибелі 19-річного юнака у Любарському районі Житомирської області.

Про це 22 лютого повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«22 лютого до поліції надійшло повідомлення про травмування тракторним причепом студента місцевого технікуму. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопець загинув. Поліцією розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Любарського відділення поліції.

Попередньо встановлено, що близько 7.10, 22 лютого, на земельній ділянці, що належить навчальному закладу, проводилось внесення мінеральних добрив. У цей час один зі студентів, який брав участь у польових роботах, потрапив під колеса причепа трактора, під керуванням 39-річного місцевого жителя. Унаслідок отриманих травм 19-річний юнак загинув на місці події.

«Нині триває з’ясування всіх причин та обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України», - повідомили в поліції.

За інформацією видання Любар.online, загиблий студент навчався у Новочорторийському державному аграрному технікумі, родом юнак з села Липне.

«Перед заняттями потерпілий та ще один студент технікуму допомагали внести мінеральні добрива на поле, яке належить навчальному закладу. Потерпілий впав під колесо причепа трактора, на якому було 4 тонни добрив. Хлопець загинув на місці. За кермом трактора був майстер технікуму», - повідомив Любар.online.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2018 року під колесами потяга загинув студент Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: трактор аварія технікум студент Любар технікум  
Матеріали по темі