Події

У Житомирі розшукують учасника АТО, який минулого тижня вийшов з дому і не повернувся

25 February 2019, 16:23

У Житомирі рідні та поліція майже тиждень розшукують Віталія Сичевського, 1983 року народження, який 20 лютого 2019 року вийшов з дому і не повернувся.

Повідомлення про пошук чоловіка опубліковані в соцмережах, у яких рідні просять встановити місце його перебування. Зокрема, в одному з дописів дружина Людмила Сичевська наводить опис зниклого чоловіка.

«20.02 вийшов з дому в першій половині дня та не повернувся Сичевський Віталій, зріст 186 см, худорлявий, очі карі, темне коротке волосся з сивиною. Одягнений був у темно-сіру куртку (більше до чорного кольору), темно-сині джинси, сірі туфлі, кепку чорного кольору. Кому відоме місце перебування мого чоловіка, будь ласка, звертайтесь за номером 067 69 58 431 або 102», - йдеться в опублікованому в соцмережі дописі.

А в дописі Світлани Струтовської зазначається, що зниклий Віталій Юрійович Сичевський - учасник АТО, при собі мав посвідчення, 20 лютого він вийшов з дому по вул. Космонавтів, що на нижній Польовій, і не повернувся.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info підтвердили інформацію про зникнення чоловіка та додали, що станом на 25 лютого місце перебування його досі невідоме.

«22 лютого до поліції звернулася жінка, жителька обласного центра про те, що 20 лютого її чоловік пішов з дому і до цього часу невідомо його місце знаходження. На даний час за цим фактом проводяться заходи із встановлення місця перебування даного чоловіка», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, з 18 по 22 лютого житомирські поліцейські повернули додому 10 підлітків-мандрівників.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого поліція повідомила про розшук 17-річного жителя Лугинського району, який ще 5 лютого залишив домівку. Хлопець знайшовся уже наступного ранку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зник розшук учасник АТО пошук  
Матеріали по темі