Влада

Житомирські депутати підтримали рішення про передачу двох квартир родинам АТОвців та не дозволили зносити вечірню школу

27 February 2019, 09:34

Всі 30 присутніх депутатів проголосували за проект рішення про безоплатну передачу у власність двох квартир.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії 27 лютого.

Перед голосуванням обговорювали рішення гуманітарної комісії, яка не підтримала пункт щодо передачі квартири в будинку на вул. Михайла Грушевського, 11 сестрі загиблого Дмитра Рудя.

«Наша комісія не підтримала пункт про передачу квартири по вул. Грушевського, бо не отримали вичерпних пояснень з цього питання», - пояснила голова гуманітарної комісії Наталія Леонченко.

Після роз’яснень та запевнення директора юридичного департаменту, що підстави для надання житла є, депутати підтримали проект рішення.

Після цього депутати голосували за проект рішення, яким мали надати дозвіл на демонтаж будівлі колишньої вечірньої школи по вул. Івана Кочерги, 11 без виділення коштів на демонтаж, але за були лише 18 з 30 присутніх – рішення не прийняте (всього в міськраді 42 депутати).

Подробиці обговорення питання щодо знесення аварійної будівлі вечірньої школи – у сюжеті

Нагадаємо, 26 лютого 2019 робоча група Житомирської міськради рекомендувала безоплатно передати квартири сім’ям двох загиблих учасників бойових дій - Віталія Ступака та Дмитра Рудя.

Як повідомляв Житомир.info, будівлю вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів № 2 на вул. І. Кочерги, 11 хочуть списати у зв’язку з аварійністю та неможливістю її безпечної експлуатації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депутат сесія міськрада квартира  
Матеріали по темі