Політика

Агітаційний автобус кандидата Садового заїхав у Житомирі на пішохідну вулицю

27 February 2019, 12:03

У Житомирі агітаційний автобус кандидата в президенти України Андрія Садового 27 лютого заїхав на пішохідну вулицю.

Автобусну агітацію на пішохідній Михайлівській зафіксувала відеокамера.

Мера Львова Андрія Садового кандидатом у президенти висунула політична партія «Об’єднання «Самопоміч». У Житомирській міській раді є фракція цієї політсили, голова якої Наталія Чиж – секретар міської ради.

На Facebook-сторінці житомирського Об’єднання «Самопоміч» є інформація про те, що 26 лютого агітаційний автобус Садового був у Бердичеві.

Нагадаємо, боларди при в’їзді з вулиці Лятошинського на пішохідну Михайлівську запрацювати в листопаді 2017 року. Мешканці Михайлівської, яким потрібно виїжджати і заїжджати, а також фірми і компанії, заклади яких розміщені на цій вулиці, мають пульти-ключі від болардів. Перед в’їздом на Михайлівську з боку вулиці Лятошинського висить знак «Пішохідна зона» та повідомлення, що заїзд дозволяється з 23:00 до 8:00 для обслуговування підприємств, які знаходяться на пішохідній вулиці. Вранці 18 лютого стало відомо, що один з болардів, який обмежував заїзд на пішохідну вулицю, знову пошкоджений.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати в президенти та відмовила у реєстрації 47 особам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори агітація Садовий  
Матеріали по темі