Події

На провулку неподалік Сінного ринку в Житомирі під час пожежі розірвався газовий балон

27 February 2019, 15:51

Під ранок 27 лютого у Житомирі зайнялася господарська будівля, полум’я «розірвало» балон з вуглекислотою, однак рятувальники встигли винести з приміщення балони з побутовим газом.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

27 лютого, о 04:39 год., рятувальникам надійшло повідомлення про загорання дерев’яної господарчої будівлі у м. Житомир. У прес-службі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася на провулку Капітульному, що неподалік Сінного ринку.

«По прибуттю пожежного підрозділу було встановлено, що вогнем повністю охоплена дерев’яна будівля, розташована на території приватного домогосподарства. Існувала загроза поширення вогню на житловий будинок, що на відстані двох метрів. Ситуацію ускладнювало те, що у щільно забудованому житловому районі відсутні джерела водопостачання. Зважаючи на усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для безперебійної подачі води та оперативної ліквідації пожежі», – інформують у ДСНС.

Також з’ясувалось, що в середині будівлі знаходився ще й балон з вуглекислотою, який розірвався до приїзду вогнеборців. Крім того, під час гасіння рятувальники виявили в будівлі два балони з побутовим газом та винесли їх на безпечну відстань.

Пожежу локалізовано вже о 05:00, а о 6:30 – ліквідовано. Вогонь встиг знищити господарчу будівлю та майно, що в ній знаходилося. Проте фахівці ДСНС запобігли розповсюдження вогню на житловий будинок, тим самим врятував його від знищення.

Всього для гасіння пожежі залучалося 16 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки. Причину займання наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2018 року на провулку 1-му Капітульному в Житомирі сталася пожежа у чотириквартирному будинку.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники провулок Капітульний  
Матеріали по темі