Місто

​Спортзал у житомирській школі за 9,5 млн грн добудує фірма керівника райорганізації «Самопоміч»

27 February 2019, 16:06

27 лютого 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем тендеру на завершення будівництва спортзалу в загальноосвітній школі №10 по Київському шосе, 37.

Звіт про укладення договору опублікований на ресурсі ProZorro.

Відповідно до укладеного договору, завершувати будівництво спортивної зали в житомирській школі №10 буде ТОВ «УК «Комфорт-Буд». Вартість робіт – 9 млн 578 тис. 160 грн з ПДВ. Роботи мають бути завершені до початку наступного навчального року, тобто до 1 вересня 2019.

ТОВ УК «Комфорт-Буд» - житомирська компанія, зареєстрована 19 січня 2016 року. Основним видом діяльності фірми є комплексне обслуговування об’єктів. З початку заснування керівником ТОВ УК «Комфорт-Буд» є Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками компанії є Сокуренко Олександр Юрійович та Тичина Наталія Дмитрівна. Розмір статутного капіталу – 1000 грн.

На ресурсі YouControl є також інформація про те, що Балакішієв Станіслав Закірович з листопада 2016 року очолює Житомирську районну організацію політичної партії «Об’єднання Самопоміч». До цього він очолював Житомирську міську організацію політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Нагадаємо, 15 січня 2019 року управління капітального будівництва оголосило тендер на 8,8 млн грн, щоб добудувати спортзал у житомирській школі №10, який будується ще з 2016 року, проте у 2018 році підрядник ТОВ «Житомирбудактивація» не завершив роботи, за словами директора школи, депутата міської ради Олександра Величка, почав переховуватись та не відповідав на дзвінки.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 року ТОВ «УК Комфорт-Буд» брав участь у кількамільйонному тендері на реконструкцію набережної річки Тетерів, проте програв іншому учаснику – ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит».

15 лютого 2019 року ТОВ «УК «Комфорт-Буд» отримав 450 тис. грн на завершення реконструкції інфекційного відділення ЦМЛ №1, яке ця ж фірма ремонтувала з червня 2018 року за 7,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗОШ спортзал Величко Комфорт-Буд УКБ  
Матеріали по темі