Події

У райцентрі Житомирської області четверо чоловіків, які пиячили, отруїлися «невідомою речовиною»

2 March 2019, 11:26

1 березні увечері поліцейські Коростишівського відділу, перевіряючи повідомлення місцевої жительки про втрату зв’язку з братом, виявили у його будинку тіла чотирьох чоловіків.

Про це 2 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Заявниця розповіла поліцейським, що упродовж чотирьох днів у будинку її 47-річного брата горить світло, але він не відповідає на телефонні дзвінки. На місце події, на одну з вулиць райцентру, виїхали слідчо-оперативна група для перевірки інформації. Під час огляду в одній з кімнат оселі було виявлено тіла чотирьох чоловіків, серед них і брат заявниці. Встановлено, що усі вони місцеві жителі, непрацюючі, 1968, 1965 та 1983 років народження. На їх тілах видимих тілесних ушкоджень не виявлено», - інформує поліція.

Поліцейські експертно-криміналістичної лабораторії провели огляд та зафіксували усі обставини на місці події. Зокрема, вхідні двері у будинок були зачинені зсередини, слідів проникнення до приміщення іншим шляхом не виявлено. Обстановка у кімнаті, де знайшли померлих, вказувала на їх спільну вечерю з вживанням алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин. Відповідно зафіксованих в ході огляду тіл ознак, ймовірною причиною смерті може бути отруєння невідомою речовиною, - зазначають у поліції. Проводиться судово-медична експертиза.

10 лютого у Бердичеві у власному будинку родичі виявили тіла чоловіка та дружини. Поліцейські, що прибули до місця події, провели огляд та зафіксували ознаки отруєння чадним газом.

Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого 2019 у ванній власного будинку від отруєння чадним газом загинула сімейна пара з Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: отруєння смерть поліція алкоголь  
Матеріали по темі