Події

У райцентрі Житомирської області у водоймі перехожі виявили тіло хлопця

4 March 2019, 10:43

3 березня у смт Романів Житомирської області в пожежному басейні виявили мертвим молодого чоловіка, 1998 року народження.

Про це повідомляє сайт Твій Романів.

«Як повідомили Твій Романів у Романівському відділенні поліції, близько 6 ранку перехожі помітили у басейні чоловіка та викликали рятувальників і поліцію. Пожежники витягли чоловіка за допомогою триколінної драбини, проте той ознак життя не мав. Слідів насильницької смерті поліція при зовнішньому огляді не виявила, тіло направили на експертизу», – пише сайт.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info повідомили, що загиблий був місцевим жителем.

«3 березня, близько 06.00 год., до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у пожежній водоймі виявлено тіло чоловіка, місцевого жителя, 1998 року народження. Відомо, що він мав судимість. Під час огляду слідів насильницької смерті не виявлено, тіло направлено на експертизу. Проводяться заходи стосовно встановлення усіх обставин події», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року у ставку в селищі Іванопіль Чуднівського району Житомирської області мисливці знайшли тіло чоловіка, 1955 року народження.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик  
Матеріали по темі