Події

На Корольова у Житомирі по сусідству з заправкою сталася пожежа

4 March 2019, 12:29

Рано-вранці 3 березня на вулиці Корольова у Житомирі сталася пожежа.

Про подію Житомир.info повідомив читач, зазначивши, що горіло на заправці.


Відео читача

Однак у прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області Житомир.info розповіли, що пожежа сталася на території деревообробного підприємства.

«О 5.48 год. на вулиці Корольова, на території деревообробного підприємства, виникла пожежа в металевій споруді розміром 10 на 3 метри. Вогнем повністю знищено споруду. На гасіння пожежі залучались два пожежно-рятувальних відділення», – поінформувала начальник сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю управління ДСНС Оксана Ковальчук.

Начальник караулу 3-ї ДПРЧ Дмитро Невмержицький, котрий брав участь у ліквідації надзвичайної події, розповів Житомир.info, що споруда, яка палала, знаходилась по сусідству із заправкою. Саме охоронник заправки і повідомив про пожежу.

«Першочергово надійшло повідомлення про те, що горить вагончик на вулиці Корольова. За вказаною адресою виїхало одне відділення пожежно-рятувальної частини. Однак на місці події було прийнято рішення залучити ще один автомобіль, адже вагончик і всередині, і зовні був обшитий деревом, а також утеплений ватою. Приступаючи до локалізації займання, ми помітили, що до споруди йде провід високої напруги – 380 вольт, тому довелося викликати РЕМ. Після відключення електроенергії було подано три стволи, зокрема, один – з боку дизельної заправки, яка знаходиться на відстані близько 10 метрів, щоб полум’я не перекинулось на неї, другий – зі сторони пилорами, до ангару якої теж було метрів 10. Близько 8.30 год. пожежу вдалося ліквідувати. В наслідок події ніхто не постраждав» – повідав Дмитро Невмержицький.

Як повідомляв Житомир.info, 23 листопада 2018 року на вулиці Жуйка,43 у Житомирі сталася пожежа на заводі будматеріалів: у сушарці згоріло 24 контейнери з деревиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники вулиця Корольова  
Матеріали по темі