Події

Чотирьох чоловіків, яких знайшли мертвими в Коростишеві Житомирської області, міг убити чадний газ

4 March 2019, 13:17

Попередня причина смерті чотирьох чоловіків у Коростишеві Житомирської області, яких на 4-й день знайшли мертвими у зачиненій хаті, – отруєння чадним газом.

Про це 4 березня у своєму фейсбук написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«1 березня у м. Коростишеві поліцейські виявили у зачиненому будинку тіла 4 чоловіків. Попередній висновок судово-медичної експертизи – отруєння чадним газом. Розбираємось», - написав керівник поліції.

Нагадаємо, 1 березня сестра одного із загиблих повідомила, що упродовж чотирьох днів у будинку її 47-річного брата горить світло, але він не відповідає на телефонні дзвінки. За зачиненими дверима його будинку виявили тіла чотирьох чоловіків, які вечеряли зі спиртним. 2 березня ймовірною причиною смерті поліція називала отруєння невідомою речовиною.

Про минулий тиждень (з 25 лютого по 4 березня) Вячеслав Печененко написав, що він був відносно спокійним: до поліції області надійшло майже 3,5 тисячі повідомлень, кожне десяте - з ознаками кримінальних правопорушень, кожне п’яте вже розкрите. У дописі керівника поліції області - третій фоторобот чоловіка, якого знайшли в Попільнянському районі.

«На жаль, поки ми не знаємо, хто він, і просимо громадськість та ЗМІ поширити інформацію про цю людину. Можливо, хтось впізнає свого знайомого чи рідного, який зник близько двох місяців тому», - написав Вячеслав Печененко.


Як повідомляв Житомир.info, поліцейські досі встановлюють особу загиблого, знайденого 14 лютого 2019 року в Попільнянському районі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко отруєння Коростишів  
Матеріали по темі