Місто

​У Житомирі створили робочу групу, яка має розробити стратегію розвитку туризму

4 March 2019, 16:03

У Житомирі створили робочу групу з питань розробки стратегії розвитку туризму в місті Житомирі до 2030 року.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Житомирського міського голови Сергія Сухомлина від 4 березня 2019 року, опублікованому на сайті мерії.

«Створити робочу групу з питань розробки Стратегії розвитку туризму в місті Житомирі до 2030 року згідно з додатком. Голові робочої групи щомісячно інформувати міського голову про результати діяльності робочої групи», - йдеться у розпорядженні мера Житомира.

Також у документі зазначається, що за підсумками розробленої стратегії розвитку туризму в Житомирі до 2030 року управлінню культури Житомирської міськради буде рекомендовано розробити проект комплексної цільової програми розвитку туризму в Житомирі.

До складу новоствореної робочої групи, окрім посадовців міської ради, мають увійти краєзнавці, викладачі, директори музеїв, туристичних центрів, представники туристичних спілок, агенцій, громадських організацій.





Нагадаємо, 30 січня 2019 року виконком затвердив концепцію інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року про безпечне, зелене, комфортне для життя місто.

Про те, як привабити туристів у Житомирську область і чому можна повчитися у ЄС, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин анонсував реконструкцію набережної річки Тетерів та будівництво аквапарку, що сприятиме розвитку туризму у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туризм  
Матеріали по темі