Місто

Житомирян закликають долучитися до Всесвітнього дня людини з синдромом Дауна, мер вже похвалився новими шкарпетками

6 March 2019, 16:01

21 березня відзначається Всесвітній день людини з синдромом Дауна та у багатьох країнах проходить акція LOTS OF SOCKS, долучившись до якої кожен може продемонструвати солідарність із людьми з непарною хромосомою. Щоб стати її учасником, треба одягти різнокольорові, непарні чи просто яскраві шкарпетки.

Долучитися до акції та придбати строкаті шкарпетки закликає президент Житомирської обласної громадської організації «Діти сонця» Сніжана Кісішвілі.

«Наближається Всесвітній день людей з синдромом Дауна! 21 березня в багатьох країнах на підтримку таких людей проходить акція LOTS OF SOCKS. Ти також можеш стати частиною всесвітнього руху! Як долучитись? Придбай у ГО «Діти сонця» на вул. Мала Бердичівська, 4 ексклюзивні різнокольорові шкарпетки)) Всі кошти за шкарпеточки підуть на розвиваючі та навчальні програми для дітей з синдромом Дауна», – 6 березня написала у Facebook Сніжана Кісішвілі.

Строкаті шкарпетки можна придбати і у міській раді, в кабінеті № 110. Про це у соцмережі повідомила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Купуйте кольорові шкарпетки (каб.110) на знак підтримки дітей та не забудьте одягнути їх 21 березня!», – закликає Ірина Ковальчук.

Фото з соцмережі

А житомирський міський голова Сергій Сухомлин у соцмережі вже похвалився новенькими синіми шкарпетками з принтом.

«Долучився до традиційної акції на підтримку дітей з синдромом Дауна #LotsOfSocks. А 21 березня вдягну ці круті кольорові шкарпетки на роботу!», – написав мер.

Фото з соцмережі

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2018 року житомиряни випустили в небо різнокольорові кульки, щоб привернути увагу до проблем «сонячних» дітей.

Як торік Житомирський виконком підтримав людей з синдромом Дауна, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: даун синдром дауна "сонячні діти" шкарпетки акція флешмоб LotsOfSocks  
Матеріали по темі