Суспільство

Державні виконавці вилучили у жителя Житомирської області ВАЗ за борг по аліментах

7 March 2019, 09:20

Фахівці юстиції Житомирської області продовжують працювати над реалізацією ініційованого Мін’юстом закону #ЧужихДітейНеБуває, знаходячи засоби впливу на кожного боржника. Неприємна несподіванка трапилася днями з жителями Андрушівського та Новоград-Волинського районів: в одного вилучили права, в іншого - автомобіль.

Про це 6 березня поінформувала прес-служба головного територіального управління Житомирської області.

«Працівники поліції Андрушівського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області при перевірці документів на право керування транспортним засобом виявили, що відносно водія Андрушівським районним відділом державної виконавчої служби винесено постанову про встановлення тимчасового обмеження у праві керування транспортним засобом через наявність у нього заборгованості зі сплати аліментів. Посвідчення водія у чоловіка вилучили, і отримає він його тоді, коли сплатить усю заборговану суму аліментів», - йдеться у повідомленні.

«Схожа ситуація сталася з власником іншого авто: ВАЗ 21074 знаходився в розшуку та був затриманий на стаціонарному посту «Звягель» 263 км автодороги Київ-Чоп. Як з’ясувалося, власник транспортного засобу має заборгованість зі сплати аліментів, але на відміну від попереднього автомобіліста, йому пощастило менше. Державний виконавець Новоград-Волинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби вилучив авто та передав на зберігання представникам Житомирської філії державного підприємства «Сетам». Надалі автомобіль пройде оцінку та буде реалізований через електронні торги в рахунок погашення аліментної заборгованості», - зазначили у прес-службі юстиції.

Як повідомляв Житомир.info, житель Попільнянського району заборгував дитині більше 120 тисяч гривень аліментів. Крім основної суми горе-батько має заплатити ще й штраф у розмірі 30 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: юстиція аліменти машина борг  
Матеріали по темі